,

Before & After

Vidite li razliku između fotografija s lijeve strane koje su napravljene bez davanja uputa o poziranju i fotografija s desne strane koje su napravljene uz upute kako pozirati? Većina mojih klijenata je u pokušaju dobivanja zadovoljavajuće fotografije potrošilo sate i sate gnjaveći svoje supružnike i prijatelje da ih fotografiraju.
Pa to samo klikneš par puta i gotovo je 🙂 ….
Izrada poslovnih portreta zahtjeva puno više:
ba1
Za izradu izvrsnog poslovnog portreta trebat će vam puno više od fotoaparata i rasvjete. Na svim priloženim fotografijama možete vidjeti transformaciju ljudskog lica koje je napravljeno uz  usmene upute i komunikaciju i u studijskom prostoru. Psihologija skrivena u pozadini snimanja je PRIMARNI faktor koji odlučuje o stanju osobe koja se fotografira i završnog proizvoda. Taj utjecaj prihologije je i jedan od razloga zašto više fotografa ne radi portretne fotografije ili to ne radi vrhunski.
Livade, šume i proizvodi nemaju stav, karakter, ukus, percepciju i ne žuri im se.
ba2
Povezivanje sa nepoznatom osobom u kratkom roku i razbijanje negativnog stava o nefotogeničnosti i svih ostalih prepreka koje muče ljude prilikom fotografiranja je puno važnije od blendi, ekspozicija i svih ostalih tehnikalija vezanih uz fotografiranje.
ba3
Poslovni portreti i Photoshopiranje istih
Autentičnost izgleda je izuzetno bitna, a programi za uređivanje fotografija se primarno koriste za toniranje kože, micanje prištića, ranica, crvenila od brijanja itd…
ba4
ba5
Dogovorite svoj termin za izradu profesionalnih poslovnih portreta – jednim klikom.
Predstavite se na poslovnim društvenim mrežama sa vrhunskim portretima. Promijenite fotografiju na službenim web stranicama svoje tvrtke. Ljudi (kupci, suradnici, poslodavci, …) će se lakše povezati s vama kada vide kako izgledate. Ukoliko koristite mobilne aplikacije sa profilnom fotografijom omogućite si uspjeh kroz predstavljanje na najbolji način. Prošla su vremena kada su samo “tamo neki” bili na internetu. Danas se sve i svatko provjerava online prije prvog koraka.

Pobrinite se da prvi dojam o vama bude u vašu korist!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *